Privaatsuspoliitika

Sportsmethod Ltd on pühendunud teie privaatsuse kaitsmisele. See privaatsuspoliitika selgitab, kuidas me teie isikuandmeid kogume ja kasutame ning millised õigused ja võimalused teil selles osas on.

Kui soovite rohkem teada saada meie klientide konfidentsiaalsuskohustuste kohta, võtke palun ühendust support@coervercoaching.com.

Kes vastutab teie isikuandmete eest?

Sportsmethod Ltd vastutab teie isikuandmete eest.

Milliseid isikuandmeid me kogume?

Kogutavad isikuandmed võivad hõlmata järgmist:

  • Kontaktandmed, nagu teie nimi, ametinimetus, postiaadress, sealhulgas kodune aadress, kus olete selle meile andnud, ettevõtte aadress, telefoninumber, mobiiltelefoni number, faksinumber ja e-posti aadress;
  • Maksete andmed, näiteks maksete töötlemiseks ja pettuste ärahoidmiseks vajalikud andmed, sealhulgas krediit- / deebetkaardi numbrid, turvakoodide numbrid ja muu sellega seotud arveldusinfo;
  • Täiendav teave, mida on tingimata töödeldud seoses Sportsmethod Ltd-ga või mille olete andnud vabatahtlikult, näiteks antud juhised, tehtud maksed, taotlused ja projektid;
  • teie veebisaidi parool;
  • Avalikult kättesaadavatest ressurssidest, terviklikkuse andmebaasidest ja krediidiasutustest kogutud teave;
  • Meie veebisaidilt www.coervercoaching.com kogutud teave.

Kuidas me teie isikuandmeid kogume?

Võime teie kohta koguda isikuandmeid

  • registreerute meie tasuta uudiskirjale veebisaidil www.coervercoaching.com
  • teie toodet ostetakse saidilt www.coervercoaching.com 

Kas peate esitama isikuandmeid?

Üldpõhimõttena edastate oma isikuandmed meile täiesti vabatahtlikult. Üldiselt ei avalda see teile kahjulikku mõju, kui otsustate nõusolekut mitte anda või isikuandmeid edastada.

Millistel eesmärkidel me teie isikuandmeid kasutame?

Sportsmethod Ltd töötleb kõiki isikuandmeid seaduslikult, õiglaselt ja läbipaistvalt.

Me võime teie isikuandmeid kasutada ainult järgmistel eesmärkidel („lubatud eesmärgid”):

  • Tootetellimuste haldamine ja haldamine ettevõttega Sportsmethod Ltd, sealhulgas maksete töötlemine, raamatupidamine, auditeerimine, arvete esitamine ja kogumine, tugiteenused;
  • Jalgpalliartiklitega meilide saatmine

Kui olete meile selgesõnaliselt nõusoleku andnud, võime teie isikuandmeid töödelda ka järgmistel eesmärkidel:

  • Teiega suhtlemine kinnitatud kanalite kaudu
  • Kliendiuuringud, turunduskampaaniad, turuanalüüs, konkursid või muud reklaamitegevused või üritused; või

Mis puudutab turundusalast kommunikatsiooni, siis - kui see on seadusest tulenevalt nõutav - edastame teile sellist teavet alles pärast seda, kui olete valinud, ja anname teile võimaluse igal ajal sellest loobuda, kui te ei soovi meilt täiendavat turundusalast suhtlust saada . Me ei kasuta teie isikuandmeid teid mõjutavate automatiseeritud otsuste langetamiseks ega muude kui eespool kirjeldatud profiilide loomiseks.

Sõltuvalt ülaltoodud lubatud eesmärkidest, mida me teie isikuandmeid kasutame, on teie isikuandmete töötlemise õiguslik alus:

  • Vajalik meie õigustatud huvide või kolmandate isikute saajate huvides, kes saavad teie isikuandmeid, tingimusel, et teie huvid ega põhiõigused ja -vabadused ei sea neid huve arvesse.

Lisaks võib töötlemine põhineda teie nõusolekul, kui olete selle meile selgesõnaliselt andnud.

Kellega me teie isikuandmeid jagame?

Võime teie isikuandmeid jagada:

  • Meie töötajad, raamatupidajad, õigusspetsialistid, veebiarendajad, konsultandid (EL-is)
  • Meie määratud 'Coerver Coaching' frantsiisivõtja / litsentsiaat teie territooriumile
  • Ettevõtted, mis pakuvad teenuseid rahapesu kontrollimiseks, krediidiriski vähendamiseks ning muudeks pettuste ja kuritegude ennetamise eesmärkideks, ning ettevõtted, kes pakuvad sarnaseid teenuseid, sealhulgas finantsasutused, krediidiasutused ja reguleerivad asutused, kellega selliseid isikuandmeid jagatakse;
  • Mis tahes kolmas isik, kellele loovutame või uuendame oma õigusi või kohustusi;
  • Kohtud, õiguskaitseasutused, reguleerivad asutused või advokaadid või muud pooled, kui see on mõistlikult vajalik õigusliku või õiglase nõude esitamiseks, teostamiseks või kaitsmiseks või konfidentsiaalse vaidluste alternatiivse lahendamise protsessi eesmärgil;

Vastasel juhul avaldame teie isikuandmed ainult siis, kui suunate meid või annate meile loa, kui seda nõuavad kohaldatavad seadused või määrused või kohtu- või ametlik taotlus või kui on vaja tegeliku või kahtlustatava pettuse või kriminaalse tegevuse uurimiseks.

Isikuandmed teiste inimeste kohta, mille te meile edastate

Kui edastate meile kellegi teise kohta isikuandmeid, peate tagama, et teil on õigus neid isikuandmeid meile avaldada ja et ilma täiendavaid samme tegemata võime koguda, kasutada ja avalikustada neid isikuandmeid vastavalt käesolevale privaatsuseeskirjadele. . Eelkõige peate tagama, et asjaomane isik oleks teadlik mitmesugustest käesolevas privaatsuseeskirjades täpsustatud küsimustest, kuna need küsimused on seotud selle isikuga, sealhulgas meie identiteediga, kuidas meiega ühendust võtta, meie kogumise eesmärkidel, meie isikuandmete avaldamise tavadel (sealhulgas avaldamine ülemeremaade saajatele), üksikisiku õigus saada juurdepääs isikuandmetele ja esitada kaebusi isikuandmete käitlemise kohta ning tagajärjed, kui isikuandmeid ei edastata (näiteks meie suutmatus teenuseid osutada).

Kuhu me teie isikuandmeid säilitame ja hoiame neid teie isikuandmeid turvalisena

Sportsmethod Ltd hoiab nendes asukohtades isikuandmeid

  • Veebis turvalised serverid ja kohalik turvatud kõvaketas.
  • Infusionsoft
  • Memberpress
  • Meie veebimajutusettevõte
Teie isikuandmete värskendamine

Kui mõni teie meile edastatud isikuandmetest muutub, näiteks kui muudate oma e-posti aadressi või soovite tühistada kõik meie poolt esitatud taotlused või kui saate teada, et meil on teie kohta ebatäpseid isikuandmeid, palun andke meile sellest teada, saates meili aadressile support@coervercoaching.com. Me ei vastuta kahjude eest, mis tulenevad teie poolt meile esitatud ebatäpsetest, ebaautentsetest, puudulikest või mittetäielikest isikuandmetest.

Kui kaua me teie isikuandmeid säilitame?

Teie isikuandmed kustutatakse, kui need pole enam lubatud eesmärkide saavutamiseks mõistlikult vajalikud või kui võtate tagasi oma nõusoleku (kui see on asjakohane) ja meil pole õiguslikult nõutud ega muul viisil lubatud selliste andmete säilitamist. Eelkõige säilitame teie isikuandmeid, kui see on vajalik Sportsmethod Ltd-l õiguslike nõuete esitamiseks või kaitsmiseks kuni vastava säilitamisaja lõpuni või kuni kõnealused nõuded on lahendatud.

Ülekandmine

Teatud juriidiliste tingimuste kohaselt on teil õigus nõuda enda valduses olevate isikuandmete koopiat, lasta ebaõiged isikuandmed parandada ja olla vastu või piirata meie isikuandmete kasutamist. Võite esitada kaebuse ka siis, kui olete mures meie isikuandmete käitlemise pärast.

Kui soovite mõnda ülaltoodust teha, saatke e-kiri aadressile support@coervercoaching.com. Võime paluda teil oma isikut tõendada, esitades meile kehtiva isikut tõendava dokumendi koopia, et saaksime täita oma turbekohustusi ja vältida andmete loata avaldamist.

Kaalume kõiki esitatud taotlusi või kaebusi ja anname teile õigeaegselt vastuse. Kui te pole meie vastusega rahul, võite kaebuse edastada asjaomasele privaatsuse regulaatorile. Esitame teile nõudmise korral üksikasjad oma asjakohase regulaatori kohta.

Selle privaatsuspoliitika värskendused

Seda andmete privaatsuspoliitikat värskendati viimati mais 2018. Jätame endale õiguse seda andmete privaatsuseeskirju aeg-ajalt ajakohastada ja muuta, et kajastada teie isikuandmete töötlemise viisi muutumist või muutuvaid õiguslikke nõudeid. Selliste muudatuste korral postitame muudetud andmete privaatsuseeskirjad oma veebisaidile või avaldame muul viisil. Muudatused jõustuvad kohe, kui need on sellele veebisaidile postitatud.

Piltide autoriõigus

Oleme oma veebisaidil kasutanud hulgaliselt pilte ja need pildid on kas teinud Coerver Coaching selle kohta, kellele autoriõigused kuuluvad, või kasutanud pilte, mis on vabalt saadaval Creative Commonsi litsentsi alusel, mille alusel neid reguleeritakse. Allpool on Creative Commonsis kasutatud pildid, mis vajavad viidet algsele omanikule. Allolevad pildid on kärbitud ja redigeeritud vastavalt soovitud suurusele. Me ei levita muudetud materjali ja kõik autoriõigused jäävad allpool kirjeldatud algsele omanikule.

  • Gerard Houllier, Liverpooli juht (1998 - 2004), © Scousephile https://www.flickr.com/photos/39197031@N08/ ja välja antud aadressil https://creativecommons.org/licenses/by-nd/2.0/
  • Jurgen Klinsmann, © Bobby Melok https://www.flickr.com/photos/bobbymelok/ ja välja antud aadressil https://creativecommons.org/licenses/by-nd/2.0/
  • Vicente del Bosque Euro-2012 finaalis Hispaania-Itaalia, © Football.ua, https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Vicente_del_Bosque_Euro_2012_final.jpg ja välja antud aadressil https://creativecommons.org/licenses/by-sa/ 3.0 / tegu.et
  • Ronaldinho, © Кирилл Венедиктов - https://www.soccer0010.com/galery/989914/photo/637865 ja välja antud aadressil https://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/deed.en. & Ronaldinho nurgas Celta de Vigo vastu Camp Nou's 2005. aastal, © Hector Garcia Barcelonast, Kataloonia, Hispaania - Ronaldinho
  • Xavi, Xavi tegutses Barcelona nimel 2008. aastal., © Shay - minu sõber ja välja antud aadressil https://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/deed.en. Xavi Hernandez 2016. aasta Soccerexi Aasia foorumil Dohas. © Doha Stadium Plus / K Mohan, Doha Stadium Plus Katar Dohast, Katar - Xavi Hernandez ja välja antud aadressil https://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/deed.en.
  • Andres Iniesta, © Сборная России сыграла вничью с Испанией, уступая со счётом 0: 2, Кирилл Венедиктов - https://wwwwwwwwwwwswwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwetetabrik.ee/www/www/www/www/www/www/www.www.www.www.www.www.www.www.www.www.www.www.www.www.www.www.www.www.www.www.www.www.www.www.www.www.www.www.www.www.www.www.www.www.www.www.www.www.www.www.com/www/www.support/ /by-sa/0010/deed.en. Iniesta mängib UEFA Meistrite liigas Kaasani Rubiniga, oktoober 1022983. © Якушкин Иван - Andrés Iniesta, en Liga de Campeones ante el Rubin Kazan.
Kuidas saada ühendust

email support@coervercoaching.com

 

Coerver Players Clubi liitumisveebi privaatsuseeskirjad.

See privaatsuspoliitika selgitab, kuidas me teie isikuandmeid kogume ja kasutame ning millised õigused ja võimalused teil sellega seoses on.

Kes me oleme.

Oleme Sportsmethod Ltd, Inglismaal registreeritud number 02322404, mille registrijärgne asukoht on Regal House, London Road 70, Twickenham, TW1 3QS Ühendkuningriik. Oleme teie teabe vastutav töötleja. Me omame ja haldame tellimuste veebisaiti www.coerverplayersclub.com

Kogutavate andmete tüübid

Kogume isiklikku teavet, millele on viidatud selles privaatsuspoliitikas, mis sisaldab:

  • Registreerimisteave, mille annate tellitava veebisaidi tellimisel, nagu teie ees- ja perekonnanimi, aadress, elukohariik, e-posti aadress, avalik kasutajanimi ja parool;
  • Maksete andmed, näiteks maksete töötlemiseks ja pettuste ärahoidmiseks vajalikud andmed, sealhulgas krediit- / deebetkaardi numbrid, turvakoodide numbrid ja muu sellega seotud arveldusinfo;
  • Tegevusalane teave teie ja teie konto kaudu volitatud isikute poolt kasutamise kohta, näiteks sisu, mida vaatate, kui sageli te meie teenuseid kasutate, ja eelistused;
  • Kasutus-, vaatamis-, tehnilised ja seadmeandmed meie saidil või meie saadetud e-kirjade külastamisel, sealhulgas teie brauseri või seadme tüüp, kordumatu seadme identifikaator ja IP-aadress. salvestame registreerumise IP, kuid veebiseanss on privaatsuse huvides anonüümne.

Kuidas me teie andmeid kogume?

  • Kogume teavet, mille annate meile meie liitumisveebisaidile registreerumisel;
  • Võite teavet anda mitmel viisil, sealhulgas tippides või kasutades häälkäsklusi. Kogume teavet mitmesuguste tehnoloogiate kaudu, näiteks küpsised, välkküpsised, pikslid, sildid ja tarkvaraarenduskomplektid;
  • Kogume teavet analüüsivahendite abil, sealhulgas siis, kui külastate meie saite ja sotsiaalmeediat või kasutate meie rakendusi kolmandate osapoolte saitidel või platvormidel;
  • Me hangime teavet muudest usaldusväärsetest allikatest, et värskendada või täiendada teie edastatud või automaatselt kogutud teavet, näiteks kui kinnitame postiaadressi teavet kolmanda osapoole teenuste abil.

Kas peate esitama isikuandmeid?

Üldpõhimõttena edastate meile oma isikuandmed täiesti vabatahtlikult.

Millistel eesmärkidel me teie isikuandmeid kasutame?

Töötleme kõiki isikuandmeid seaduslikult, õiglaselt ja läbipaistvalt.

Me võime teie isikuandmeid kasutada ainult järgmistel eesmärkidel („lubatud eesmärgid”):

  • Tellitava veebisaidi haldamine ja haldamine, sealhulgas maksete töötlemine, raamatupidamine, auditeerimine, arvete esitamine ja sissenõudmine, tugiteenused;
  • Teie e-kirjade saatmine, mida on vaja tellimisveebisaidi teavitamiseks, nt juurdepääsu üksikasjad, makse üksikasjad;

Kui olete meile selgelt andnud oma nõusoleku, võime teie isikuandmeid töödelda ka järgmistel eesmärkidel;

  • Kliendiuuringud, turunduskampaaniad, turuanalüüs, konkursid või muud reklaamtegevused või üritused;
  • Turundusmeilisõnumid, kui olete nõus nende saatmisega. Selliseid e-kirju saadame teile alles pärast seda, kui olete selleks lubanud, ja anname teile võimaluse sellest igal ajal loobuda, kui te ei soovi meilt täiendavat turundusega seotud teatist saada.

Sõltuvalt sellest, kummal ülalnimetatud lubatud eesmärkidel me teie isikuandmeid kasutame, on teie isikuandmete töötlemise õiguslikud alused;

  • Vajalik meie õigustatud huvide või mis tahes kolmandate osapoolte vastuvõtjate jaoks, kes saavad teie isikuandmeid, eeldusel, et teie huvid või põhiõigused ja -vabadused ei kahjusta neid huvisid.

Kellega me teie isikuandmeid jagame?

Võime teie isikuandmeid jagada:

  • Meie töötajad, raamatupidajad, õigusspetsialistid, veebiarendajad, konsultandid (EL-is)
  • Meie määratud 'Coerver Coaching' frantsiisivõtja / litsentsiaat teie territooriumile
  • Ettevõtted, mis pakuvad teenuseid rahapesu kontrollimiseks, krediidiriski vähendamiseks ning muudeks pettuste ja kuritegude ennetamise eesmärkideks, ning ettevõtted, kes pakuvad sarnaseid teenuseid, sealhulgas finantsasutused, krediidiasutused ja reguleerivad asutused, kellega selliseid isikuandmeid jagatakse;
  • Mis tahes kolmas isik, kellele loovutame või uuendame oma õigusi või kohustusi;
  • Kohtud, õiguskaitseasutused, reguleerivad asutused või advokaadid või muud pooled, kui see on mõistlikult vajalik õigusliku või õiglase nõude esitamiseks, teostamiseks või kaitsmiseks või konfidentsiaalse vaidluste alternatiivse lahendamise protsessi eesmärgil;

Vastasel juhul avaldame teie isikuandmed ainult siis, kui suunate meid või annate meile loa, kui seda nõuavad kohaldatavad seadused või määrused või kohtu- või ametlik taotlus või kui on vaja tegeliku või kahtlustatava pettuse või kriminaalse tegevuse uurimiseks.

Isikuandmed teiste inimeste kohta, mille te meile edastate.

Kui edastate meile kellegi teise kohta isikuandmeid, peate tagama, et teil on õigus neid isikuandmeid meile avaldada ja et ilma täiendavaid samme tegemata võime koguda, kasutada ja avalikustada neid isikuandmeid vastavalt käesolevale privaatsuseeskirjadele. . Eelkõige peate tagama, et asjaomane isik oleks teadlik mitmesugustest käesolevas privaatsuseeskirjades täpsustatud küsimustest, kuna need küsimused on seotud selle isikuga, sealhulgas meie identiteediga, kuidas meiega ühendust võtta, meie kogumise eesmärkidel, meie isikuandmete avaldamise tavadel (sealhulgas avaldamine ülemeremaade saajatele), üksikisiku õigus saada juurdepääs isikuandmetele ja esitada kaebusi isikuandmete käitlemise kohta ning tagajärjed, kui isikuandmeid ei edastata (näiteks meie suutmatus teenuseid osutada).

Isikuandmete säilitamine.

Hoiame neis asukohtades isikuandmeid;

  • Infusionsoft
  • Memberpress
  • Stripe
  • Meie veebimajutusettevõte
  • Taksjar / Avalara
  • WooCommerce
  • Xero

Teie isikuandmete värskendamine.

Pakume teile võimaluse teostada teatud kontrolli ja valikuid seoses teie teabe kogumise, kasutamise ja jagamisega. Vastavalt kohaldatavale seadusele võivad teie kontrollid ja valikud sisaldada järgmist:

  • Registreerimiskonto parandamine, värskendamine ja kustutamine - minge leheleMinu konto" oma andmete muutmiseks;
  • Tellimuste valimine või muutmine - minge leheleMinu konto”Siis tühistamiseks või muutmiseks;
  • Kui soovite valida, kas saada meilt pakkumisi ja tutvustusi meie toodetele ja teenustele või toodetele ja teenustele, mis meie arvates võivad teile huvi pakkuda, minge jaotisse Minu profiil ja seejärel muutke oma turundusluba. Tellimuse saate tühistada ka meilisuhtluse lõpus.

Kui mõni teie meile edastatud isikuandmetest muutub, näiteks kui muudate oma e-posti aadressi või soovite tühistada kõik meie poolt esitatud taotlused või kui saate teada, et meil on teie kohta ebatäpseid isikuandmeid, palun minge jaotisse „Minu profiil” ja värskendage oma teavet või andke meile sellest teada, saates meili aadressile support@coervercoaching.com.

Me ei vastuta kahjude eest, mis tulenevad ebatäpsetest, ehtsatest, puudulikest või mittetäielikest isikuandmetest, mille te meile edastate.

Kui kaua me teie isikuandmeid säilitame?

Teie isikuandmed kustutatakse, kui seda enam lubatavatel eesmärkidel ei ole vaja või kui te oma nõusoleku tagasi võtate (kui see on asjakohane) ja meil ei ole seadusjärgselt nõutud ega muul viisil lubatud selliste andmete säilitamist jätkata. Säilitame teie isikuandmeid vajaduse korral selleks, et Sportsmethod Ltd saaks esitada seaduslikke nõudeid või kaitsta nende eest kuni asjakohase säilitustähtaja lõpuni või kuni kõnealused nõuded on lahendatud.

LASTE PRIVAATSUS

Mõistame vajadust pakkuda täiendavat privaatsuse kaitset seoses isikuandmetega, mida võime lastelt koguda.

Millist teavet me laste kohta kogume?

Vanem või seaduslik eestkostja on kohustatud registreeruma meie tellimusveebisaidil alla 18-aastaste laste jaoks.

Vanem / seaduslik eestkostja peab andma vanemate nõusoleku teabe kohta, mida antakse alla 13-aastaste laste kohta. See on kooskõlas USA laste veebipõhise privaatsuse kaitse seadusega (COPPA) ja kirjeldab meie tavasid Ameerika Ühendriikides ja Ladina-Ameerika seoses laste isiklike andmetega. Lisateavet COPPA kohta ja üldiseid näpunäiteid laste privaatsuse kaitsmise kohta leiate aadressiltOnGuard Online".

Abonemendi registreerimisel annab lapsevanem / seaduslik hooldaja oma postiaadressi, kuna seda tellimuse veebisaidi tasumiseks nõuame. See tähendab, et kogume lapse aadressi, kui teie perekond koos selle lapsega / lastega elab.

Laste kohta isiklikku teavet kogudes astume samme laste privaatsuse kaitsmiseks, sealhulgas:

  • Piirata meie laste kohta käiva isikuandmete kogumist ainult nii palju, kui on mõistlik tellimusveebisaidil osalemiseks;
  • Vanematele / seaduslikele hooldajatele juurdepääsu või võimaluse taotleda juurdepääsu nende laste kohta kogutud isikuandmetele ning võimaluse taotleda isikliku teabe muutmist või kustutamist.

Ülekandmine

Teatud juriidiliste tingimuste kohaselt on teil õigus nõuda meie või teie lapse / laste enda valduses olevate isikuandmete koopiaid, et ebatäpsed isikuandmed parandataks ja et me saaksime teie isikuandmete kasutamist takistada või seda piirata. Samuti võite kaebuse esitada, kui teil on mure meie isikuandmete käitlemise pärast.

Kui soovite mõnda ülaltoodust teha, saatke e-kiri aadressile support@coervercoaching.com. Võime nõuda, et tõendaksite oma isikut, esitades meile kehtivate tuvastamisvahendite koopiad, mis võimaldavad meil täita oma turvakohustusi ja hoida ära andmete loata avaldamist.

Kaalume kõiki esitatud taotlusi või kaebusi ja anname teile õigeaegselt vastuse. Kui te pole meie vastusega rahul, võite kaebuse edastada asjaomasele privaatsuse regulaatorile. Esitame teile nõudmise korral üksikasjad oma asjakohase regulaatori kohta.

Selle privaatsuspoliitika värskendused

Seda privaatsuspoliitikat värskendati viimati oktoobris 2020. Jätame endale õiguse seda privaatsuspoliitikat aeg-ajalt ajakohastada ja muuta, et kajastada kõiki muudatusi teie isikuandmete töötlemise viisis või muutuvaid juriidilisi nõudeid. Selliste muudatuste korral postitame muudetud privaatsuseeskirjad oma liitumisveebisaidile või avaldame selle muul viisil. Muudatused jõustuvad kohe, kui need on sellel tellimisveebis avaldatud.

Kuidas saada ühendust

email support@coervercoaching.com

Mängijate klubi sisselogimine

Basket

Teie ostukorv on hetkel tühi.

Privaatsuse eelistuskeskus

Vajalik

Nende küpsiste kasutamise kaudu saadud teave on anonüümne ja me ei ürita teid tuvastada ega mõjutada teie saidi külastamise kogemust. Kui te ei luba neid küpsiseid, ei saa me teie külastust oma statistikasse lisada.

_ga
_ga

Analytics

Nende küpsiste kasutamise kaudu saadud teave on anonüümne ja me ei ürita teid tuvastada ega mõjutada teie saidi külastamise kogemust. Kui te ei luba neid küpsiseid, ei saa me teie külastust oma statistikasse lisada.

_ga, __Hotjar
_ga
__Hotjar