Играчите наоѓаат програма

ЗА ИГРИ

Академија за изведба:
Играчите присуствуваат на неделни практики за да ги подобрат своите вештини.

Одморни кампови:
Летните и велигденските кампови ќе го предизвикаат, подобруваат секој играч и исто така ќе бидат многу забавни. Дневни и неделни курсеви се достапни.

Партнерски клубови:
Тренери на Coerver работат со фудбалски клубови од трева или неделно или месечно за да обезбедат обука за играчите на клубот.

НАЈДЕТЕ ЛОКАЦИЈА
Играчи дома

ЗА ИГРИ


Клубот на играчи Coerver е КРАЈНИОТ Интернет ресурс за подобрување на играчите.

Докажано дека ги трансформира довербата и вештините на играчот. Совршен за играчи од сите способности.

ПОЧНЕТЕ ГО СЛОБОДНОТО ИСПИТУВАЕ ЛОГИРАЈ СЕ
Тренери најдат програма

ЗА ТРЕНЕРИ

Тренер клиники:
Еднодневни и дводневни клинички тренери за тренери од сите способности.

Партнерски клубови:
Coerver Coaches работат со тренерите на Партнер клубот за да ги зголемат своите тренерски вештини и да ги подобрат своите практики.

НАШИТЕ ЛОКАЦИИ
Тренери на Интернет

ЗА ТРЕНЕРИ

Ресурси за обука преку Интернет:
Нашата глобална онлајн продавница има многу тренерски ресурси за да ви помогне да ги подобрите вашите практики, сесии за обука и перформанси на тимови.

Сега продавница
1984

Основана

50

земји

30 Г.

Адидас Партнер

1 M

Играчи и учесници на тренери

ПРИЈАВИ ЗА КЛУБИ НА ИГРАЧИ

најави се

Ја заборавивте вашата лозинка?

Центар за претпочитање на приватност

Неопходно

Информациите што ги добиваме преку употребата на овие колачиња се анонимни и не правиме обид да ве идентификуваме или да влијаеме на вашето искуство со страницата додека ја посетувате. Ако не ги дозволите овие колачиња, нема да можеме да ја вклучиме вашата посета во нашата статистика.

_ga
_ga

анализатор

Информациите што ги добиваме преку употребата на овие колачиња се анонимни и не правиме обид да ве идентификуваме или да влијаеме на вашето искуство со страницата додека ја посетувате. Ако не ги дозволите овие колачиња, нема да можеме да ја вклучиме вашата посета во нашата статистика.

_га, __Хотјар
_ga
__Хотјар

Количката
Нема производи во количката!
Да продолжите со купување