17 2021 декември

Coerver® Нигерија започна програма за училишта за фудбалски вештини и животни вештини во Лагос

Состанок за појадок со Coerver® Nigeria Coerver® Coaching Нигерија, предводен од директорот на Coerver® Нигерија Јоми Куку, ја започна нивната нова иницијатива [...]
13 август 2021

Што тренерите можат да научат од претсезоните на најдобрите клубови во Премиер лигата

Подготовката пред сезоната може да ја направи целата разлика. За викендот на отворањето, ги заокруживме пријателските натпревари што ги одигра секој клуб [...]