Тренер франшиза

Пред да го пополните формуларот за интерес за франшиза, проверете дали ова е областа Coerver која најмногу одговара на вашиот интерес.

Станете Coerver Coaching Franchisee

Coerver Coaching има франшизи во 50 земји.....

Зошто даваме франшиза - Да им помогнеме на нашите колеги да испорачаат фудбалски искуства за децата кои ќе го променат животот. На нашите франшизи им нудиме метод на тренирање фудбал во кој тие длабоко веруваат и одличен бизнис што го сакаат. Добивате поддршка и од глобална мрежа на сопственици на бизниси кои се истомисленици, исто како вас. Бараме франшизи за да го трансформираат фудбалот во нивната локална заедница користејќи го нашиот уникатен бренд и тренерски метод.

Како - Ги учиме франшизите на Coerver методот за подобрување на играчите, кој е поддржан од Science и е испробан и тестиран преку 40-годишно искуство во најдобрите професионални клубови и со над еден милион играчи од грасрут. Нашите франшизи го добиваат и уникатниот деловен систем Coerver Coaching кој ќе додаде огромна вредност и ќе ви овозможи да водите успешен бизнис.

Што - Станете франшиза на Coerver и добијте 

  • Репутација на брендот Coerver Coaching

  • Фудбалска филозофија која ќе ви го промени животот и во која длабоко ќе верувате

  • Најдобри практики од нашата растечка мрежа на истомисленици фудбалски претприемачи, моментално во 51 земја 

  • Деловен систем Coerver Coaching кој користи 30 години проверено искуство, особено во врска со стекнување клиенти, социјалните медиуми, задржување на персоналот и надминување на вашата конкуренција

  • Станете дел од единствениот глобално спонзориран грасрут партнер на adidas. Добивате adidas/Coerver тренерски топки, облека за тренер и играчи

  • Веб-страница и CRM (подготвен за мобилни телефони)

  • Софтвер за онлајн резервации за родители (подготвен за мобилни телефони)

  • Пристап до активности во нашиот глобален професионален клубски партнер СЛ Бенфика

  • Консултации и стратегија за дигитален маркетинг

  • Посветен менаџер за поддршка на франшиза

Можности за франшиза за обука на Coerver

Градејќи успешен тренерски бизнис, запознајте го Гордон Крег

Гордон е тренер на Коервер за Шкотска веќе 30 години. Сега има 10 тренери со полно работно време кои работат под него и врска со СЛ Бенфика, слушајте како Гордон ја раскажува својата приказна.

ПРАШАА ЗА ФРАНЦИЗА

Бараме исклучителни франшизи за да достават Coerver Coaching. Доколку имате страст за вешт фудбал и големо искуство во тренинг/настава, бизнис или франшиза, пополнете го формуларот подолу.