ДАДЕТЕ ГО ВАШИОТ КЛУБ

 ВЕШТИОТ РАБ

ШТО Е COERVER® ПАРТНЕР КЛУБ?

Coerver® Partner Club е целосна програма за развој на клубови, напојувана со светскиот метод за предавање фудбалски вештини број 1 во светот.

Coerver® Partner Club е глобално почитуван, локално ексклузивен знак за квалитет.

 

ПРИДОБИВКИ ОД ДА СЕ БИДЕТЕ ПАРТНЕРСКИ КЛУБ COERVER®

ДЕТАЛИ ЗА ПРОГРАМАТА ЗА ПАРТНЕРСКИ КЛУБ COERVER®

Неименуван дизајн (39)

ОБРАЗОВАНИЕ НА ТРЕНЕРИТЕ

Ние ќе работиме со вашиот клуб за да обезбедиме вашите тренери да присуствуваат на нашите виртуелни курсеви за образование за тренери Coerver®.

 

Неименуван дизајн (37)

ПЛАНИРАЊЕ СЕСИЈА

Потребни се ресурси за да се обезбедат сесии кои се засноваат на Тимскиот стил.

 

Неименуван дизајн (35)

ОНЛАЈН УЧЕЊЕ

Пристап до нашата страница на Партнер клуб полна со ресурси.

 

Неименуван дизајн (40)

НАСТАНИ НА МРЕЖАТА

Можности за поврзување со други клубови за споделување знаење.

 

 

adidasCoerver

КОРИСТЕЊЕ НА МАРКА

Употреба на логото на Coerver Partner Club.

 

ПРИДРУЖЕТЕ СЕ НА КОЕР® ПАРТНЕРСКИ КЛУБ

За да станете Coerver Partner Club, ве молиме пополнете го краткиот формулар подолу и ние ќе ве контактираме.

  НАШИ ПАРТНЕРСКИ КЛУБОВИ

  ПРОФЕСИОНАЛНИ КЛУБОВИ

  • ФК Збројовка Брно
  • МСК Жилина
  • ФК Храдец Кралове
  • МФК Карвина
  • СК Славија Праха
  • SK Sigma Olomouc
  • ФК Похроние
  • ФК Викторија Плзен
  • ФК Железиарне Подбрезова
  • ФК Спартак Трнава

  НАЦИОНАЛНИ КЛУБОВИ

  Чешка и Словачка

  Ако сакате да дознаете повеќе информации за Програмата за партнерски клуб на Coerver® во Чешка, тогаш посетете ја www.coerver.cz

  • СК Славија Праха
  • SK Sigma Olomouc
  • МФК Карвина
  • ЖФА Ческе Будејовице
  • ФК Збројовка Брно
  • ФК Викторија Плзен
  • ФК Храдец Кралове

  Ако сакате да дознаете повеќе информации за Програмата за партнерски клуб Coerver® Coaching во Словачка, тогаш посетете ја www.coerver.sk

  • МСК Жилина
  • ФК Железиарне Подбрезова
  • ФК Похроние
  • ФК Спартак Трнава
  • Академија за CFT
  Хрватска

  Ако сакате да дознаете повеќе информации за програмата The Coerver® Coaching Partner Club во Хрватска, тогаш посетете www.coervercroatia.com

  Ирска Ленстер

  Ако сакате да дознаете повеќе информации за Програмата за партнерски клуб Coerver® Coaching во Ирска (Леинстер), тогаш посетете www.coervercoachingleinster.ie

  Ирска Манстер

  Ако сакате да дознаете повеќе информации за Програмата за партнерски клуб Coerver® Coaching во Ирска (Манстер), тогаш посетете присилувач.т.е

  Италија

  Ако сакате да дознаете повеќе информации за Програмата за партнерски клуб на Coerver® Coaching во Италија, тогаш посетете ја www.coachingsportitalia.com

  • All Stars United
  • Буска Калчо
  • Calcio Rosà SSD и RL
  • Поради Монти Абано
  • ФК Кастело Калчо
  • Freccia Azzurra
  • Џовани Криос
  • Академија Ледесма
  • Ловиспресијано
  • Монрегал
  • Нуова Флорида 2005 година
  • Олимписки Салерно
  • Опитергина
  • Полиспортива Опицина
  • Полиспортива Росатезе
  • Ronciglione UTD
  • Врба
  • Свети Франциск
  • Сангиоржезе
  • Сигна
  • Фудбалска школа Тоти
  • САД Гаљанико
  • Виalалба
  Летонија

  Ако сакате да дознаете повеќе информации за Програмата за партнерски клуб на Coerver® Coaching во Латвија, тогаш посетете ја присилувач.lv

  Холандија

  Ако сакате да дознаете повеќе информации за програмата за партнерски клуб Coerver® Coaching во Холандија, тогаш посетете www.coervercoaching.nl

  Полска

  Доколку сакате да дознаете повеќе информации за Програмата за партнерски клуб Coerver® Coaching во Полска, тогаш посетете ја присилувач.pl

  Шкотска

  Ако сакате да дознаете повеќе информации за програмата за партнерски клуб Coerver® Coaching во Шкотска, тогаш посетете www.coerverscotland.uk

  • Вила Парк ФК
  • Троон ФК
  • Tass Thistle FC
  • Синџанта
  • Синови на Струт Ф.А
  • Реал Фајф ФК
  • Портлетен ФК
  • Парк Мур ФК
  • Муристон Јунајтед ФК
  • Milton Rovers YFC
  • Милтон ФК
  • Милениум ФК
  • Lochgilphead Црвена звезда YFC
  • Linlithgow Ross CFC
  • Хјустон Јунајтед
  • ХБ Јуниор ФК
  • Грејстон Роверс ФК
  • Гленротес Атлетик ФК
  • Гирван YFC
  • Галстон YFC
  • Гала Fairydean Rovers
  • Деверонвејл ФК
  • Кари ФК
  • Каролсајд ФК
  • Каледонски YC
  • Calderglen Thistle FC
  • Калдербреас ФК
  • ФК младинци на градот Бречин
  • Barrhead YFC
  • Ардросан Винтон Роверс
  • Алоа Сентс ФК
  Србија

  Доколку сакате да дознаете повеќе информации за Програмата за партнерски клуб на Coerver® Coaching во Србија, тогаш посетете ја присилувач.rs