Lojtarët Gjeni një Program

P FORR PLAYERS

Akademia e Performancës:
Lojtarët ndjekin praktikat javore për të përmirësuar aftësitë e tyre.

Kampet e pushimeve:
Kampet verore dhe ato të Pashkëve do të sfidojnë, përmirësojnë secilin lojtar dhe gjithashtu do të jenë shumë argëtuese. Kurse ditore dhe javore janë në dispozicion.

Klubet e partnerëve:
Trajnerët Coerver punojnë me klube të rrënjëve të futbollit ose çdo javë ose çdo muaj për të siguruar trajnime për lojtarët e klubit.

GJETI NJ A LOKACION
Lojtarët në shtëpi

P FORR PLAYERS


Coerver Players Club është Burimi ULTIMATE Online për të përmirësuar lojtarët.

Provuar për të transformuar besimin dhe aftësitë e lojtarit. E përsosur për lojtarët e të gjitha aftësive.

Filloni gjyqin tuaj falas LOGIN
Trainerët Gjeni një Program

PER TRAJNER

Klinikat e stërvitjes:
Klinika trainimi një dhe dy ditore për trajnerë të të gjitha aftësive.

Klubet e partnerëve:
Trajnerët Coerver punojnë me trajnerët e Partner Club për të rritur aftësitë e tyre trainuese dhe për të përmirësuar praktikat e tyre.

LOKACIONET TONA
Trajnerë Online

PER TRAJNER

Burimet e Trajnimit Online:
Dyqani ynë global global ka shumë burime trainuese për të ndihmuar në përmirësimin e praktikave tuaja, sesioneve të trajnimit dhe performancave të ekipeve.

Bli tani
1984

I themeluar

50

vendet

30 yrs

adidas Partner

1 M

Lojtarët & Pjesëmarrësit e Trainerëve

HYRJE P CLR PLAYERS CLUB

Hyrja

Keni harruar fjalëkalimin?

Qendra e preferencave të privatësisë

i nevojshëm

Informacioni që marrim përmes përdorimit të këtyre cookies është anonimuar dhe ne nuk bëjmë asnjë përpjekje për t'ju identifikuar ose për të ndikuar në përvojën tuaj të faqes ndërsa jeni duke e vizituar atë. Nëse nuk i lejoni këto cookies, ne nuk do të jemi në gjendje të përfshijmë vizitën tuaj në statistikat tona.

_ga
_ga

analitikë

Informacioni që marrim përmes përdorimit të këtyre cookies është anonimuar dhe ne nuk bëjmë asnjë përpjekje për t'ju identifikuar ose për të ndikuar në përvojën tuaj të faqes ndërsa jeni duke e vizituar atë. Nëse nuk i lejoni këto cookies, ne nuk do të jemi në gjendje të përfshijmë vizitën tuaj në statistikat tona.

_ga, __Hotjar
_ga
__Hotjar

Shporta
Nuk ka produkte në karrocë!
Vazhdo pazar